laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Eenvoudige cake (glutenvrij)
  ingrediënten:
   
  • 175 g glutenvrije bloem
  • 150 g suiker
  • 150 g boter of margarine
  • 3 eieren
  • 1 grote koffielepel glutenvrij bakpoeder
  bereiding:
    - Roer de vetstof tot room en voeg er de suiker bij.
- Klop er 1 na 1 de eieren bij en vervolgens de gezeefde bloem samen met het bakpoeder. Klop de mix verder tot een romig beslag.
- Giet in een beboterde en met glutenvrije bloem bestrooide bakvorm van ongeveer 1 l inhoud en laat ongeveer 60 minuten bakken in een op 165°C voorverwarmde oven.

Tip:
- Voeg 100 g fijngehakt gekonfijt fruit toe en men bekomt een fruitcake.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats