laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gerstballetjes met champignons
  ingrediënten:
   
  • 100 g gerstvlokken
  • 250 ml water
  • 4 sjalotten
  • 1 eetlepel peterselie
  • 12 olijven
  • 250 g champignon
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • Tamari
  • 1 arrowroot
  • peper
  • zeezout
  bereiding:
    - Laat de vlokken 15 minuten zwellen in voldoende water om een vast deeg te bekomen. Voeg de gesnipperde groenten toe, meng grondig en vorm balletjes van het deeg die u in hete olie bakt of frituurt.
- Bak de champignons in wat olie en breng op smaak met tamari, peper en zeezout. Los de arrowroot op in water en bind hiermee het kookvocht. - Dien deze saus op bij de gerstballetjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats