|
|
|
Zalm met romige pesto en chilisaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- 500 gr spaghetti
- 4 zalmfilets zonder vel
- 150 ml droge witte vermout, of witte wijn
- 2 kleine rode chilipepers zonder zaadjes, in dunne reepjes gesneden
- 2 el pesto
- 200 ml room
- zout en vers gemalen zwarte peper
|
|
bereiding: |
|
|
- Kook de spaghetti.
- Bak intussen de zalmfilets gedurende 4 à 6 minuten aan elke kant, afhankelijk van hun dikte, in een pan met anti-aanbaklaag.
- Voeg de vermout en de chili toe en laat gedurende 30 seconden inkoken, roer de pesto en de room erdoor en breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de visfilets in partjes en laat ze gedurende 1 à 2 minuten goed opwarmen boven een niet te hoog vuur.
- Roer de zalm met pestosaus door de spaghetti en dien meteen op. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|