laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalm met romige pesto en chilisaus
  ingrediënten:
   
  • 500 gr spaghetti
  • 4 zalmfilets zonder vel
  • 150 ml droge witte vermout, of witte wijn
  • 2 kleine rode chilipepers zonder zaadjes, in dunne reepjes gesneden
  • 2 el pesto
  • 200 ml room
  • zout en vers gemalen zwarte peper
  bereiding:
    - Kook de spaghetti.
- Bak intussen de zalmfilets gedurende 4 à 6 minuten aan elke kant, afhankelijk van hun dikte, in een pan met anti-aanbaklaag.
- Voeg de vermout en de chili toe en laat gedurende 30 seconden inkoken, roer de pesto en de room erdoor en breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de visfilets in partjes en laat ze gedurende 1 à 2 minuten goed opwarmen boven een niet te hoog vuur.
- Roer de zalm met pestosaus door de spaghetti en dien meteen op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats