laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Charlotte van courgette en geitenkaas
  ingrediënten:
   
  • 4 mini-courgettes
  • 200 gr verse geitenkaas
  • 1 el dikke room
  • 2,5 cl olijfolie
  • 2 lente uitjes
  • 1 teentje look
  • 1 el gehakte kervel
  • 1 el gehakte muntblaadjes
  • peper en zout
  bereiding:
    - Snipper de lente uitjes en de look fijn, vermeng ze met de geitenkaas, de helft van de room, de kervel en de munt, peper en zout.
- Spoel de cougettes en snijj ze met een dunschiller in fijne repen.Smoor ze(niet laten kleuren!)in de warme olijfolie.
- Leg de gebakken plakjes courgette in kleine vuurvaste vormpjes, laat ze ruim over de rand hangen.
- Vul de vormpjes met het kaasmengsel, dek af met de overhangende courgettereepjes, druk lichtjes aan, dek af met plasticfolie en zet minstens 2 uur in de koelkast.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats