|
|
|
Charlotte van courgette en geitenkaas |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 mini-courgettes
- 200 gr verse geitenkaas
- 1 el dikke room
- 2,5 cl olijfolie
- 2 lente uitjes
- 1 teentje look
- 1 el gehakte kervel
- 1 el gehakte muntblaadjes
- peper en zout
|
|
bereiding: |
|
|
- Snipper de lente uitjes en de look fijn, vermeng ze met de geitenkaas, de helft van de room, de kervel en de munt, peper en zout.
- Spoel de cougettes en snijj ze met een dunschiller in fijne repen.Smoor ze(niet laten kleuren!)in de warme olijfolie.
- Leg de gebakken plakjes courgette in kleine vuurvaste vormpjes, laat ze ruim over de rand hangen.
- Vul de vormpjes met het kaasmengsel, dek af met de overhangende courgettereepjes, druk lichtjes aan, dek af met plasticfolie en zet minstens 2 uur in de koelkast. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|