laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Konijn met bier
  ingrediënten:
   
  • 1 jong konijn
  • 100 gr boter
  • 1/2 liter blond bier
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 50 gr room
  • peper, zout
  bereiding:
    - Snijd het konijn in stukken en wrijf die in met peper en zout.
- Smelt de boter in een kookpan en bruin de stukken vlees hierin. Voeg de gehakte peterselie en het bier toe en bak het vlees op hoog vuur tamelijk vlug gaar (in ca. 35 minuten). Laat het deksel van de pan, zodat het bier kan inkoken. Voeg dan de room en eventueel nog wat peper en zout toe.
- Dien het gerecht heel warm in de bereidingspan op en geef er gekookte aardappelen bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats