laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Geitenspekje op krokant rozijnenbrood
  ingrediënten:
   
  • 4 geitenkaasjes met spek
  • 4 sneetjes rozijnenbrood
  • 2 appels
  • 2 el honing
  • krulsla
  • 100 gr bakboter
  • een beetje echte boter
  bereiding:
    - Snijd de appels in fijne schijfjes, smelt de boter samen met de honing in een pan en laat de appelschijfjes daarin kort karameliseren.
- Schik de geitenkaasjes met spek op een beboterde bakplaat en b ak ze gedurende ongeveer 15 minuten in een oven van 180°C.
- Rooster de sneetjes rozijnenbrood en besmeer ze met echte boter.
- Leg op elk sneetje wat krulsalade en plaats er de warme geitenkaas bovenop en schik er de appelschijfjes rond.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats