laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mignonnettes met blauwe kaas en muskaatdruiven
  ingrediënten:
   
  • 4 mignonnettes
  • 100 gr boter
  • versgemalen peper en zout
  • 1 borrel Belgische jenever
  • 1 dl witte wijn
  • 1 tros muskaatdruiven
  • 4 plakjes blauwe schimmelkaas
  • 1 toef bieslook
  bereiding:
    - Bak de mignonnettes gaar in de hete boter, neem ze uit de pan en schik ze in een ovenschotel.
- Deglaceer de braadjus met jenever en wijn, voeg de ontpitte muskaatdruiven toe en laat doorwarmen.
- Leg een plakje kaas op elke mignonnette en laat smeuig smelten onder de hete ovengrill.
- Schik de mignonnettes op warme borden en giet de druivensaus eromheen en bestrooi met gehakte bieslook.
- Dien op met gekookte aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats