Mignonnettes met blauwe kaas en muskaatdruiven |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 mignonnettes
- 100 gr boter
- versgemalen peper en zout
- 1 borrel Belgische jenever
- 1 dl witte wijn
- 1 tros muskaatdruiven
- 4 plakjes blauwe schimmelkaas
- 1 toef bieslook
|
|
bereiding: |
|
|
- Bak de mignonnettes gaar in de hete boter, neem ze uit de pan en schik ze in een ovenschotel.
- Deglaceer de braadjus met jenever en wijn, voeg de ontpitte muskaatdruiven toe en laat doorwarmen.
- Leg een plakje kaas op elke mignonnette en laat smeuig smelten onder de hete ovengrill.
- Schik de mignonnettes op warme borden en giet de druivensaus eromheen en bestrooi met gehakte bieslook.
- Dien op met gekookte aardappelen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|