laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Italiaanse bouillon
  ingrediënten:
   
  • 1 liter rundsbouillon
  • 4 el groene pesto
  • 4 dl krachtige rode wijn
  • 500 gr julienne soepgroenten
  • 50 gr parmezaanschaafsel
  • 100 gr pasta
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 2 el vers gesnipperde basilicumblaadjes
  bereiding:
    Verwarm de olijfolie in een soeppan, fruit er de groenten enkele minuten in aan, overgiet met de bouillon en breng aan de kook, voeg er dan de pasta aan toe en laat deze beetgaar worden in de bouillon.
Roer er de pesto onder en breng verder op smaak met peper en eventueel zout.
Schep in kommen en serveer met verse basilicumsnippers en de geschaafde parmezaan.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats