laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Croissants met pesto en geitenkaas
  ingrediënten:
   
  • 1 verpakking grote croissants
  • 12 theelepels rode pesto
  • 12 stukjes zachte geitenkaas of feta
  • 1 losgeklopt ei
  • bloem om de werkplek mee te bestrooien
  bereiding:
    - Open de verpakking en rol het deeg uit op de met bloem bestoven werkplek.
- Snijd de driehoeken doormidden en wel zodanig dat er 12 driehoeken ontstaan. Leg op ieder driehoekje een theelepel rode pesto en een stukje geitenkaas. Rol nu het deeg op van de brede kant naar de punt en leg alles op een ingevet of met vetvrij papier bekleed bakblik.
- Bestrijk de deegrolletjes met losgeklopt eigeel en laat ze zo?n 10 minuten rusten.
- Bak deze rolletjes vervolgens op 200 graden in circa 8 minuten af in een voorverwarmde oven.
- Serveer de croissantjes warm en drink hierbij een fijne en fruitige wijn.
Of het nu Italiaans of Frans is, het valt (bijna) altijd in de smaak...!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats