laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lentesalade met Raapsteeltjes en ei
  ingrediënten:
   
  • 100 gr Raapstelen
  • 2 eieren
  • 1 teentje look
  • 1 rode ui
  • 6 el olijfolie
  • 1 blikje ansjovisfilets
  • 2 el balsamicoazijn
  • 4 tomaten
  • 1 thl franse mosterd
  • snufje zout en peper
  • 10 zwarte olijven
  • 5 radijsjes
  bereiding:
    - Snij de hardgekookte eieren elk in 4 parten.
Klop een dressing van de knoflook, de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak.
- Schep de raapstelen, de in ringen gesneden ui, de in partjes gesneden tomaat, de in plakjes gesneden radijs, en de ansjovis door elkaar.
- Schenk de dressing erover. Garneer met de olijven en de partjes ei.
- Serveer met stokbrood en gezouten boter.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats