Gewokte biefstukreepjes met doperwtjes en romige k |
|
ingrediënten: |
|
|
- 500 g worteltjes
- 500 g biefstuk
- 300 g Gestoomde Witte Rijst
- zout
- Wok Olie
- 250 g doperwtjes (diepvries)
- 1 bakje Boemboe Rendang Vlees
- 1 pakje Romige Kokosmelk
|
|
bereiding: |
|
|
- Schrap de worteltjes en snijd ze in schuine plakjes.
- Snijd de biefstuk in smalle reepjes.
- Breng in een ruime pan een flinke laag water met wat zout aan de kook. Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 10 minuten gaar. Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten laten staan.
- Zet ondertussen een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok zo heet worden dat hij begint te walmen. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de plakjes wortel en de doperwtjes 5 minuten. Schep de biefstukreepjes erdoor en roerbak nog 3 minuten. Voeg dan de boemboe en de kokosmelk toe en laat ca. 2 minuten zachtjes pruttelen.
- Schep de rijst en de gewokte biefstukreepjes in diepe borden of kommen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|