laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bakbanaan met kerrie en rijst
  ingrediënten:
   
  • Boter of olie
  • 1 eetl. kerrie
  • 6 bakbananen
  • peper en zout
  • 0,3 liter kokosmelk
  • 1 ei
  • rijst
  bereiding:
    De bananen van de schil ontdoen en in de lengte doormidden snijden
Olie verhitten, kerrie toevoegen en de bananenhelften aan beide zijden bruin bakken
Bananen met een schuimspaan uit de pan halen
Kokosmelk in de pan gieten, peper en zout toevoegen, goed roeren en de bananen er weer in doen
Half uur laten sudderen
Intussen de rijst koken
Klop het ei los, haal de pan van het vuur, haal de bananen er weer uit en roer het losgeklopte ei door de ''saus''
Leg de kerriebananen op de gekookte rijst en giet de saus erover
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats