|
|
|
Bakbanaan met kerrie en rijst |
|
ingrediënten: |
|
|
- Boter of olie
- 1 eetl. kerrie
- 6 bakbananen
- peper en zout
- 0,3 liter kokosmelk
- 1 ei
- rijst
|
|
bereiding: |
|
|
De bananen van de schil ontdoen en in de lengte doormidden snijden
Olie verhitten, kerrie toevoegen en de bananenhelften aan beide zijden bruin bakken
Bananen met een schuimspaan uit de pan halen
Kokosmelk in de pan gieten, peper en zout toevoegen, goed roeren en de bananen er weer in doen
Half uur laten sudderen
Intussen de rijst koken
Klop het ei los, haal de pan van het vuur, haal de bananen er weer uit en roer het losgeklopte ei door de ''saus''
Leg de kerriebananen op de gekookte rijst en giet de saus erover |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|