|
|
|
Chinese kool stamppot |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 chinese kool
- 500 gram jonge of jong belegen kaas
- 250 gram tauge
- 4 zakjes Maggi aardappelpuree (worden per 2 verkocht, dus 2 pakken)
- 1,2 liter melk en 1,6 liter water
- 2 blikjes ananasschijven of ananaspartjes
- 2 blikjes mandarijnpartjes
- 1 zak gebakken uitjes
|
|
bereiding: |
|
|
Zet het water en de melk in een pan met een dikke bodem op het vuur. Snij in de tussentijd de kaas in blokjes. Draai alle blikken open en giet ze af. Spoel de tauge even af onder de koude kraan. Maak de aardappelpuree klaar volgens de verpakking. Als je klaar bent doe je de kaas, de tauge, de helft van de ananaspartjes en de helft van de mandarijnpartjes erin. Zet het vuur weer aan op een lag pitje en roer alles door totdat het goed heet is. Leg de rest van de mandarijn- en ananaspartjes bovenop. Serveren met gebakken uitjes. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|