laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rodebietenstamppot
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

    600 gram aardappels
    600 gram bietjes; gekookt
    2 appels; geschild, in stukjes
    1 ui; fijngesneden
    2 vegetarische snitzels
    1 eetlepel appelazijn
    plantaardige olie
    zout en peper; naar smaak
  bereiding:
    Schil de aardappelen, snij ze klein en kook ze.

Ontdoe de bietjes van hun schil en rasp ze.

Doe de appel- en uienstukjes bij de aardappels nadat die 15 minuten hebben gekookt.

Snij de vegetarische burgers in dobbelsteentjes en bak ze knapperig in de olie. Stamp de aardappelen, appels en de uien met de azijn door elkaar en roer er vervolgens de bietjes door. Op smaak brengen met peper en zout en als laatste de snitzelblokjes erdoor scheppen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats