|
|
|
Rodebietenstamppot |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
600 gram aardappels
600 gram bietjes; gekookt
2 appels; geschild, in stukjes
1 ui; fijngesneden
2 vegetarische snitzels
1 eetlepel appelazijn
plantaardige olie
zout en peper; naar smaak |
|
bereiding: |
|
|
Schil de aardappelen, snij ze klein en kook ze.
Ontdoe de bietjes van hun schil en rasp ze.
Doe de appel- en uienstukjes bij de aardappels nadat die 15 minuten hebben gekookt.
Snij de vegetarische burgers in dobbelsteentjes en bak ze knapperig in de olie. Stamp de aardappelen, appels en de uien met de azijn door elkaar en roer er vervolgens de bietjes door. Op smaak brengen met peper en zout en als laatste de snitzelblokjes erdoor scheppen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|