|
|
- Laat het bladerdeeg ontdooien door de vellen naast elkaar op het aanrecht te leggen. Zoveel vellen als er in je ovenschaal passen.
- Haal het groen van de bloemkool en snij deze vervolgens in mooie roosjes en de steel in stukken.
- Kook de bloemkool 5 minuten en haal deze uit de pan.
- Vet een taartvorm in met boter
- Bekleed de taartvorm met het bladerdeeg.
- Doe de bloemkool in de taartvorm
- Snij de champignons in plakjes
- Snij de uien in blokjes
- Verdeel de uien en de champignons over de bloemkool
- Verdeel de cashewnoten over de uien en champignons
- Roer de eieren, de creme fraiche, de geraspte kaas door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel dit mengsel over de bloemkool, champignons, uien en cashewnoten mengsel.
- Snij de camembert in reepjes en verdeel deze over de bovenkant waardoor deze geheel bedekt is met camembert.
- Ongeveer een half uur in de oven en smullen maar.
Deze taart is ook lekker met broccoli of met een combinatie van bloemkool en broccoli. |