laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Linzen met champignons en uien
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    350 g linzen
    8 1/2 dl groentebouillon
    3 uien, gepeld en fijngesnipperd
    250 g champignons, af geborsteld en in plakjes
    4 eetl margarine
    ca. 10 zilveruitjes (persoonlijk laat ik dit achterwege)
    2 eetl. fijngehakte peterselie
    zout en peper
  bereiding:
    Doe de linzen met de groentebouillon in een pan en kook ze in ca. 5 minuten gaar. Laat ze vervolgens uitlekken.

Verhit de margarine in een pan en fruit hierin uien en champignons al omscheppend ca. 5 minuten. Voeg de uitgelekte, de zilveruitjes en de peterselie toe en roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

Wij hebben dit op school met spaghetti klaargemaakt en gegeten en vinden het heerlijk we strooien er dan nog geraspte parmezaansekaas over.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats