|
|
|
Macaroni Florentine |
|
ingrediënten: |
|
|
- 2 zakken elleboogjesmacaroni (500 gr.)
- 2 pakken diepvriesspinazie (250 gr.), liefst à la creme
- 300 gram jonge kaas
- 300 gram ham
- paneermeel of gekruimeld beschuit
|
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing en ontdooi tegelijk de spinazie in de magnetron (niet gaar maken!). Schaaf het grootste deel van de kaas in plakken en rasp het restje. Pak een ovenschaal (1 grote of 2 kleine), en doe daarin telkens een laagje macaroni, een laagje spinazie, een laagje ham en een laagje kaas. Begin en eindig met macaroni. Strooi er als laatste wat paneermeel en geraspte kaas op. Doe de ovenschaal ongeveer 15 minuten in een hete oven totdat de kaas goed gesmolten is. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|