laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kippefilet op Italiaanse wijze
  ingrediënten:
   
  • 4 kippefilets
  • 4 plakjes Parma ham
  • 8 plakjes mozzarella
  • verse tijm & basilicum
  • 1 pak tagliolini met tomaten
  • 1 tomatensaus met basilicum
  • extra zuivere olijfolie
  • peper en grof zout
  • verse parmezaan
  bereiding:
    - Snijd de kippefilets dwars open, bestrijk ze met wat olijfolie en leg de Parma ham en de mozzarella met een takje verse tijm erop. Vouw de kippefilets dicht, maak ze vast met een tandenstoker en kruid ze met peper en grof zout. Bak de kippefilets in hete olijfolie.
- Ondertussen kookt u de tagliolini in gezouten water tot ze al dente zijn (2 minuten).
- Verhit ondertussen de fijngesnipperde ajuin en look in olijfolie en voeg de tomatensaus met basilicum toe.
- Maak 4 borden klaar : leg wat tagliolini in het midden, leg een stuk kip erop en verdeel de saus rondom rond. Werk af met een beetje fijne extra zuivere olijfolie op de kip en verse basilicum. Zet de parmezaan op tafel.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats