 |
|
 |
|
Bloemkoolschotel met champignons en kaas |
| |
ingrediënten: |
| |
|
- 750 g bloemkool, in grote roosjes
- 2 el olijfolie
- 1 sjalotje, gesnipperd
- 250 g champignons, in plakjes
- 100 g gerookt spek, in reepjes
- Kaassaus
- 100 g geraspte belegen kaas
|
| |
bereiding: |
| |
|
Bereiding:
- Kook de bloemkool in weinig water met zout in 10 minuten beetgaar.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de sjalot en champignons in 5 minuten mooi bruin. Schep het spek erdoor.
- Doe de bloemkool in een ingevette ovenschaal en schep het champignonmengsel erop.
- Bereid de Kaas Saus en schenk de saus over de bloemkool.
- Strooi de kaas erover en laat de schotel onder een voorverwarmde grill in 5-7 minuten goudbruin worden.
- Lekker met saucijsjes en gekookte aardappelen. |
| |
| |
|
| |
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|