laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bloemkoolschotel met champignons en kaas
  ingrediënten:
   
  • 750 g bloemkool, in grote roosjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 250 g champignons, in plakjes
  • 100 g gerookt spek, in reepjes
  • Kaassaus
  • 100 g geraspte belegen kaas
  bereiding:
    Bereiding:
- Kook de bloemkool in weinig water met zout in 10 minuten beetgaar.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de sjalot en champignons in 5 minuten mooi bruin. Schep het spek erdoor.
- Doe de bloemkool in een ingevette ovenschaal en schep het champignonmengsel erop.
- Bereid de Kaas Saus en schenk de saus over de bloemkool.
- Strooi de kaas erover en laat de schotel onder een voorverwarmde grill in 5-7 minuten goudbruin worden.
- Lekker met saucijsjes en gekookte aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats