laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spinazie tagliatelli
  ingrediënten:
   
  • half zakje (250 gr) Paglia e Fieno (witte en groene tagliatelli)
  • 450 gr gehakte spinazie (mini deelblokjes, Iglo)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 middelgrote uien, in maantjes
  • 2 flinke eetlepels pijnboompitten
  • 2 teentjes knoflook, geplet en fijngesneden
  • 1 flinke eetlepel pesto (of meer...)
  • zout uit de molen
  • parmezaanse kaas
  bereiding:
    - Zet ruim water (met 1 theelepel zout) op voor de tagliatelli.
- Ontdooi intussen in een andere pan de spinazie, regelmatig roeren.
- Bak in een niet al te hete braadpan de uien even aan in de olijfolie. Strooi de pijnboompitten erbij en bak ze mee. Doe er tot slot de knoflook bij. Zet het vuur uit als de pitjes lichtbruin zijn.
- Giet de tagliatelli af als het gaar is en doe het bij de uien in de braadpan. Zout de spinazie naar smaak, voeg de pesto toe en doe dit ook in de braadpan. Meng goed.
- Strooi er op het bord naar smaak parmezaanse kaas over.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats