laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauwfilet met witloof
  ingrediënten:
   
  • 1kg witloof
  • boter
  • 1thl lepel suiker
  • 2 1/2 dl. slagroom
  • mosterd
  • zout
  • 4 stukken kabeljauwfilet
  • 2 à 3 eetlepels bloem
  • olijfolie
  bereiding:
    - Snijd de witlof in ringen, smelt boter in de pan.
- Witloof toevoegen en al omscheppend zonder te laten kleuren 5 minuten laten bakken.
- Suiker en slagroom toevoegen en zachtjes laten
inkoken tot ragoutdikte. Op smaak brengen met mosterd en zout.
- Als laatste 25 gram boter door het witloof mengen. Intussen de kabeljauw droogdeppen en door de bloem wentelen.
- Olie en 25 gram boter in pan verhitten en de filets in 6 à 7 minuten gaar bakken.
- Witloof over 4 borden verdelen en de kabeljauw hierop schikken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats