|
|
|
Biefstuk van de haas met champignons |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 stuks biefstukken van de haas
- 500 gr. champignon, verse
- 4 stuks sjalotten
- 2 uien
- 4 el. olijfolie
- 4 takjes peterselie
- 1 takje tijm
- Zout
- Peper
|
|
bereiding: |
|
|
- Biefstuk van de haas is hetzelfde als tournedos.
- Hak de uien, de sjalotjes en de peterselie fijn.
- Snijd de steeltjes van de champignons, was de champignons en snijd ze in schijfjes. Fruit ze op hoog vuur in de olijfolie gedurende 5 à 8 minuten. Naar smaak peper en zout toevoegen.
- Voeg dan het ui/sjalotjes/peterseliemengsel toe.
- Gril de biefstukken 2 à 3 minuten aan elke zij. Voeg peper en zout naar smaak toe, opdienen met de champignons.
- Lekker met frietjes. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|