|
|
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de noedels (uit het pak) toe en kook deze in ca. 3 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.
Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes en meng met de kipkruidenmix (uit het pak).
Maak de asperges schoon en snijd ze in kleine stukjes of in schuine plakjes.
Pel en snijd de uien in partjes.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de asperges, de uienpartjes en de kipstukjes 5 minuten. Roer de sojasausmix (uit het pak) en 3 dl water erdoor en ca. 2 minuten zachtjes laten koken. Schep de afgekoelde noedels erdoor en roerbak nog 1 minuut.
Schep de cashew chicken in diepe borden of kommen en strooi de cashewnoten (uit het pak) erover.
Zet Kroepoek en Sambal op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen.
Neem ook eens - in plaats van asperges - broccoliroosjes of in reepjes gesneden paksoi, of vervang de kipfilet door (kip)gehakt. |