|
|
|
Wrap Churcill |
|
ingrediënten: |
|
|
- 2 rookworsten
- 50 g spekblokjes
- 100 g tauge
- 1 blikje bamboescheut (klein blikje (reepjes)
- 1 pot bruine bonen (800 g, afgespoeld)
- 2 teentjes knoflook (gesnipperd)
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel sambal (badjak)
- 1 eetlepel sojasaus
- stukje gember (verse, gesnipperd)
- 1 eetlepel koriander (verse, fijngehakt)
- 4 eetlepels sesamolie
- kokos
- 8 grote wraps
- 1 kleine paksoi (in reepjes)
|
|
bereiding: |
|
|
- Wel de rookworsten tot deze gaar zijn en snijd ze in reepjes.
- Bak in 2 eetlepels sesamolie de spekjes bruin. Voeg gember en knoflook toe en laat even meebakken. Dan tauge, bamboereepjes, paksoi en koriander toevoegen en tevens even mee laten bakken. Voeg de bruine bonen, ketjap, soja en sambal toe. Doe als laatste de rookworst reepjes erbij en laat het geheel even goed doorwarmen.
- Rol de wraps zo, dat het een patatzak wordt. Vul de wraps met het mengsel. Bestrijk de bovenkant met de overige 2 eetlepels sesamolie en bestrooi met kokos.
- Leg de wraps in de voorverwarmde oven van 200°C om binnen 4-5 minuten te gratineren. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|