Gemarmerd bosvruchtendessert |
|
ingrediënten: |
|
|
- : 250 g volle platte kaas(kwark)
- 3 eetlepels slagroom
- 3 eetlepels melk
- 125 g confiture
- 3 eetlepels bosvruchtendiksap
- 2 eetlepels citroensap
- 4 eetlepels geschaafde amandelen
- citroenmelisse
|
|
bereiding: |
|
|
- Jam met het diksap en citroensap pureren, een kwart achterhouden en aan de rest kwark, melk en room toevoegen. In een minuut tot een gladde creme kloppen.
- Overdoen in 4 kommetjes of glazen en in de koelkast laten afkoelen. Amandelen in een droge koekenpan bruin roosteren.
- Voor het opdienen de achtergehouden jampuree over de creme scheppen en met een vork marmerpatroon in trekken.
- Amandelen erover strooien en een blaadje citroenmelisse er bovenop leggen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|