laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gemarmerd bosvruchtendessert
  ingrediënten:
   
  • : 250 g volle platte kaas(kwark)
  • 3 eetlepels slagroom
  • 3 eetlepels melk
  • 125 g confiture
  • 3 eetlepels bosvruchtendiksap
  • 2 eetlepels citroensap
  • 4 eetlepels geschaafde amandelen
  • citroenmelisse
  bereiding:
    - Jam met het diksap en citroensap pureren, een kwart achterhouden en aan de rest kwark, melk en room toevoegen. In een minuut tot een gladde creme kloppen.
- Overdoen in 4 kommetjes of glazen en in de koelkast laten afkoelen. Amandelen in een droge koekenpan bruin roosteren.
- Voor het opdienen de achtergehouden jampuree over de creme scheppen en met een vork marmerpatroon in trekken.
- Amandelen erover strooien en een blaadje citroenmelisse er bovenop leggen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats