laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalm met honing en Wittekerkegratiné
  ingrediënten:
   
  • 600 gr zalm
  • 1 eetlepel honing
  • 1 botje zuring
  • 1 koffielepel citroensap
  • 8 eetlepels olijfolie
  • solo
  • 1/2 flesje Wittekerke
  • 1 eetlepel suiker
  • witte wijn
  • kervel
  bereiding:
    - Meng de olijfolie met de honing en het citroensap
- Snij de zuring in julienne
- Meng dit met de helft van de vinaigrette
- Bak de zalmschijfjes in de solo
- Meng het Wittekerkebier met wat witte wijn en de suiker
- Laat dit geheel invriezen
- Schik de zuring op een bord en leg hierop de zalm
- Giet de rest van de vinaigrette hierover
- Schik de Wittekerkegratiné hierop en versier mer kervel
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats