|
|
|
Warme ijstaart |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 taartbodem
- 0,5 l sorbet
- 50 gr geraspte kokosnoot
- 3 eiwitten
- bloemsuiker
|
|
bereiding: |
|
|
- Klop de eiwitten tot schuim met wat kokosnoot en bloemsuiker.
- Laat de sorbet op kamertemperatuur komen en strijk deze uit op de taartbodem zodat deze volledig bedekt raakt.
- Spreid daarna het opgeklopt eiwit over de volledige oppervlakte van de sorbet. Doe de rest van de kokosnoot hierover.
- Verwarm uw oven voor (grill stand) op 250°C en zet uw taart zo dicht mogelijk bij de grill.
- Haal de taart eruit als het eiwit goed gebruind is en eet onmiddellijk anders smelt het ijs.
Het kontrast koud-warm heeft altijd veel succes ! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|