laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ravioli met spinazie
  ingrediënten:
   
    [color=blue:03c497aa65]
  • ** voor de pasta[/color:03c497aa65]
  • 270 gr bloem
  • 3 eieren
  • snuifje zout[color=blue:03c497aa65]
  • **voor de vulling[/color:03c497aa65]
  • 300 gr spinazie
  • 250 ricotta
  • nootmuskaat
  • peper
  bereiding:
    Bereiding:
- Kneed de bloem met de eieren en het zout tot een gladde deeg gedurende 10 minuten, laat 25 minuten rusten en rol dan zo dun mogelijk uit.
- Maak dan de farce door de spinazie grof te hakken en te vermengen met de ricotta en breng op smaak met peper en nootmuskaat.
- Snij het deeg in repen en leg er de vulling in kleine hoopjes op, dek af met een tweede laag deeg en snij met een scherp mes of een deegrolletje in vierkantjes. Druk de randen goed aan met de vingers, en kook beetgaar in heet water en dien op met verse geraspte parmezaan en gesmolten boter.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats