laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Koolvis in kerriekorstje met mango
  ingrediënten:
   
  • 4 koolvisfilets van 150 g
  • 6 eetlepels bloem
  • 2 eetlepels kerriepoeder
  • 2 eetlepels kokospoeder
  • 1 mango in schijfjes gesneden
  • boter
  • peper en zout
  • [color=blue:d34c41ad70]
  • **voor de saus:[/color:d34c41ad70]
  • 1 eetlepel kerriepasta
  • 1 eetlepel olie
  • 4 dl kokosmelk uit blik
  • 6 limoenblaadjes
  • 1 vers groene minipeper
  • 1 verse gele minipeper
  • 1 koffielepel gevogeltebouillon
  • peper en zout
  bereiding:
    - Bak de kerriepasta in de olie tot beide gemengd zijn. Voeg de kokosmelk, 6 limoenblaadjes, de minipepertjes en de kippenbouillon er bij. Laat een 5-tal minuten inkoken. Breng de saus op smaak met peper, zout en eventueel wat extra kerriepasta indien u de saus pikanter wenst.
- Meng de bloem, kerriepoeder, peper en zout. Haal de visfilet erdoor en bak ze in de boter gaar (4 tot 5 minuten per kant afhankelijk van de dikte).
- Giet een sausspiegel in het midden van het bord, schik de koolvisfilet erop. Versier met schijfjes mango en limoenbladen. Bestrooi met kokospoeder.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats