laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aspergecocktail
  ingrediënten:
   
  • 1 blik puntasperges
  • 2 sinaasappelen
  • 200 gr gaar kippenvlees
  • 1/8 liter Bulgaarse yoghurt
  • 2 eetlepels sherry
  • 1 theelepel kerrie
  • citroensap
  • 2 eetlepels gembernat
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie
  bereiding:
    - Snijd de goed uitgelekte asperges in stukjes. Verdeel de sinaasappelen in partjes en snijd deze enkele keren door.
- Snijd het kippenvlees in blokjes. Vermeng de yoghurt met de sherry, enkele druppels citroensap en het gembernat. Schep de asperges, de sinaasappelen en het kippenvlees door elkaar en verdeel dit over vier glazen coupes.
- Giet er de saus over en garneer de cocktail met peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats