laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Quornschnitzels met pittige perziksaus
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

  • 4 eetlepels olie
  • 1 grote, gesnipperde teen knoflook
  • 1 1/2 theelepel koekkruiden
  • 2 verse perziken of 4 halve perziken uit blik, in schijfjes
  • 3 bosuitjes in dunne ringetjes
  • 25 gr blanke rozijnen
  • 1 dl witte wijn
  • 2 Quornschnitzels
  • 2 eetlepels fijngehakte koriander
  • Hot peppersauce
  • Zout
  bereiding:
    - Verhit 2 eetlepels olie in een pan en fruit de knoflook zachtjes glazig
Roer de koekkruiden erdoor
- Schep de perzikschijfjes met de uienringetjes, de rozijnen en de wijn erdoor en smoor de perzik in ? 8 minuten zachtjes gaar
- Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de Quornschnitzels in +/- 8 minuten goudbruin
- Roer de helft van de koriander door de saus en breng de saus pittig op smaak met hot peppersauce en zout
- Leg de Quornschnitzels op 2 borden en schep de saus erover en ernaast
- Strooi de rest van de koriander erover
- Lekker met aardappelpuree en sperzieboontjes
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats