laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 hambuideltje met feta en tomaat
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 stevige plakken ardennerham,
    2 el gehakte basilicum,
    4 sprieten bieslook,
    200 gr. feta,
    paprikapoeder,
    4 gedroogde tomaatjes, op olie
  bereiding:
    Neem de ham niet te dik, want er moeten buideltjes van gevouwen worden! Snijd de feta in kleine blokjes. Dep de gedroogde tomaat droog met keukenpapier en snijd ze fijn. Meng de feta met de tomaat, basilicum en ruim versgemalen peper. Spreid de plakken ham uit en verdeel het fetamengsel hierover. Maak buideltjes van de ham en bind de buideltjes dicht met een bieslookspriet. Leg een buideltje in het midden van een bord. bestrooi het bord heel licht met paparikapoeder en leg om het buideltje heen halve kerstomaatje met daartussen een spriet bieslook.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats