|
|
|
hambuideltje met feta en tomaat |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
4 stevige plakken ardennerham,
2 el gehakte basilicum,
4 sprieten bieslook,
200 gr. feta,
paprikapoeder,
4 gedroogde tomaatjes, op olie |
|
bereiding: |
|
|
Neem de ham niet te dik, want er moeten buideltjes van gevouwen worden! Snijd de feta in kleine blokjes. Dep de gedroogde tomaat droog met keukenpapier en snijd ze fijn. Meng de feta met de tomaat, basilicum en ruim versgemalen peper. Spreid de plakken ham uit en verdeel het fetamengsel hierover. Maak buideltjes van de ham en bind de buideltjes dicht met een bieslookspriet. Leg een buideltje in het midden van een bord. bestrooi het bord heel licht met paparikapoeder en leg om het buideltje heen halve kerstomaatje met daartussen een spriet bieslook. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|