laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Visserssoep met witbier
  ingrediënten:
   
  • 1 wortel (+/- 75 g)
  • 1 prei (+/- 125 g)
  • 150 g zalm
  • 1 l visbouillon
  • 1 dl witbier
  • 16 gepelde gamba's
  • 75 g Hollandse garnalen
  • paprikapoeder
  • zout, peper
  • 2 eierdooiers
  • 1 dl slagroom
  • 3 takjes dille
  bereiding:
    - De wortel en de prei schoonmaken en in luciferdunne reepjes snijden.
- De zalm schoonmaken en in blokjes van +/- 2 cm snijden. De visbouillon en het bier tegen de kook aan brengen en de wortel en de prei ? 4 minuten hierin koken.
- De zalm, de gamba's en de garnalen toevoegen en +/- 3 minuten meekoken.
- Op smaak brengen met paprika, zout en peper.
- In een kom de eierdooiers met de slagroom losroeren. Een beetje hete soep erdoor roeren en vervolgens het eiermengsel door de soep roeren, niet meer laten koken!
- De dille erboven fijnknippen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats