laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bananencake 2
  ingrediënten:
   
  • 125 ml boter
  • 250 ml suiker
  • 2 eieren
  • 500 ml bloem
  • 10 ml bakpoeder
  • 4 tot 6 bananen (heel rijp, veel zwart op schil)
  • 5 ml vanille aroma
  • 2,5 ml zout
  bereiding:
    Zeer geschikt zijn bananen die overrijp zijn.


- Boter en suiker kloppen tot romig. Vanille aroma bij voegen.
- Een voor een de eieren bij kloppen.
- Droge bestanddelen zeven en bij voegen.
- Bananen goed fijn prakken en voeg als laatste bij.
- Alles goed mengen.
- In ingevette cakevorm gieten en in voorverwarmde oven
(180°C) bakken voor ongeveer 1 uur.
- Warm en in plakken met boter gesmeerd serveren.
TIP:
- Bewaren in trommel, na een dag of twee is smaak beter. Kan dan als cake geserveerd worden.

Fijn gekapte noten kan ook bij deegmengsel gevoegd worden wanneer bananen erin gaan.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats