laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Perenspaghetti
  ingrediënten:
   
  • 350 gr volkoren spaghetti
  • bosje peterselie, fijngesneden
  • ca. 6 zachte handperen
  • 4 dl slankroom
  • 2 theelepels kerrie
  • 300 gr geraspte pitte kaas
  • pijnboompitten
  bereiding:
    - Spaghetti gaar koken.
- Laat de room en kerrie in een pannetje warm worden.
- Voeg peterselie en de kaas toe.
- Schil de peren, haal het klokhuis eruit en snijd ze in plakjes
- Doe de spaghetti in een ingevette ovenschaal, leg de peren dakpansgewijs erop.
- Giet de saus erover en bestrooi met wat pijnboompitten.
- Laat het gerecht zo'n 10 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven gaar worden.
TIPS:
- Handig recept als je restjes pasta hebt. De spaghetti kan natuurlijk vervangen worden door (volkoren) macaroni.
- Variatie: vervang de helft van de geraspte kaas door blauwe kaas.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats