Tilapiafilet met krokante korst |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 tilapiafilets (diepvries)
- 2 eieren
- 100 g gehakte gemengde gezouten noten
- 1 theel. peper
- 1 theel. paprikapoeder
- 4 eetl. olie
- verse dille.
|
|
bereiding: |
|
|
- Ontdooi de vis in de koelkast.
- Klop de eieren los in een bord.
- Meng de noten met de peper en de paprikapoeder op een stukje aluminiumfolie.
- Haal de vis eerst door het ei en dan door het notenmengsel (heen en weer schudden).
- Verwarm de olie in de pan en bak hierin de vis aan beide zijden goudbruin en gaar.
- Keer de vis voorzichtig met de spatel.
- Garneer met de dille.
- Lekker met roergebakken ratatouille en gekookte zilvervliesrijst. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |