laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardbeien in gelei
  ingrediënten:
   
  • 15 cl room
  • 3 gelatine blaadjes
  • 400 gr aardbeien
  • 8 basilicumblaadjes
  • 40 gr suiker
  • 450 gr coulis van frambozen
  • gemalen zwarte peper
  bereiding:
    - Was de aardbeien, neem het staartje weg en snij ze in stukjes.
- Warm de frambozencoulis wat op en meng er de suiker onder.
- Laat de gelatineblaadjes zacht worden in wat lauw water, wring ze uit en meng ze onder de coulis.
- Leg de aardbeien in coupes, bestrooi met fijngesnipperde basilicum en draai een paar keer aan de pepermolen.
- Giet de coulis over de aardbeien en laat een paar uur rusten in de koelkast. Dien op met Chantilly-room.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats