laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Eiermousse met vruchtjes
  ingrediënten:
   
  • 1 l melk
  • 150 gr paprijst
  • 1 gr zout
  • 20 gr vanillesuiker
  • 100 gr kristalsuiker
  • 15 gr gelatinepoeder
  • 1 dl water
  • 400 gr abrikozen of perziken of pruimen
  • 2 eieren
  bereiding:
    - Breng de melk met de rijst, het zout, de vanille en 80 g suiker aan de kook. Laat dit op een lage stand gedurende 1 uur zachtjes koken.
- Los de gelatine op in het water en roer dit door de melk. Pureer 1/3 van de vruchten en voeg dit toe aan de pudding. Laat de rijstpudding al roerende afkoelen.
- Klop de eiwitten stijf met de overige suiker. Meng het eiwit door de afgekoelde pudding.
- Vul puddingvormpjes met de pudding. Plaats deze enige uren in de koelkast.
- U kunt de toetjes nu serveren. Garneer met wat vruchten en paaseitjes en klaar is uw paastoetje!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats