laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zachte chocolade eieren
  ingrediënten:
   
  • 115 gram boter; gesmolten
  • 220 gram chocolade pudding mix
  • 1.25 dl melk
  • 450 gram banketbakkers suiker
  • 1 theelepel vanille
  • 240 gram dip chocolade
  bereiding:
    - Combineer de boter, pudding mix en melk in een pan. Breng het aan de kook en laat 2 minuten zachtjes pruttelen.
- Haal de pan van het vuur. Voeg de vanille en de suiker toe. Roer totdat het een gladde paste pasta is.
- Als het eenmaal genoeg is afgekoeld om vast te kunnen pakken kun je er ei vormen van draaien. Leg deze op een van vet papier voorziene ondergrond. Laat de eieren verder afkoelen totdat ze ferm zijn.
- Smelt de chocolade en dip hierin de eieren. Leg ze op vet papier en wacht totdat de chocolade gehard is.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats