laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met rukola
  ingrediënten:
   
  • 200 g brede pasta
  • zout
  • 1 el olie
  • 200 g rukola (of spinazie)
  • 80 g grof gehakte walnoten
  • 75 g boter of margarine
  • 2 el paneermeel
  bereiding:
    - Pasta in delen breken en in veel zoutwater met olie volgens de
gebruiksaanwijzing koken.
- De stelen van de rukola verwijderen.De rukola afspoelen en de grote bladeren in strepen snijden.
- Walnoten in een pan zonder vet roosteren. Boter in een pan laten
smelten, paneermeel erbij geven en licht bruin laten bakken.
- De pasta erbij geven en met de rukolabladeren mengen.
- De pasta met de walnoten bestrooien.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats