laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 penne met courgette en ricotta
  ingrediënten:
   
  • 400 g penne
  • 1 kg kleine courgette
  • 4 knoflooktenen
  • 1 bos basilicum
  • 2-3 el olijfolie
  • zout
  • vers gemalen peper
  • 200 gr ricotta
  • 40 g gewreven parmezaanse kaas
  bereiding:
    - Penne in veel kokend zoutwater volgens gebruiksaanwijzing garen.
- Courgette in kokend zoutwater 2 minuten blancheren, met koud water
afschrikken en in 1 cm dikke plakjes snijden. Knoflook fijn hakken.
- Basilicumbladeren in strepen snijden. Olie in een pan verhitten.
- Courgetteplakjes 1 minuut erin bakken, knoflook erbij geven. Penne
met courgette, basilicum en ricotta mengen. met zout en peper op
smaak brengen.
- Met parmezaanse kaas serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats