laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Fijne kantkoekjes met roze pralines, frambozen, ch
  ingrediënten:
   

    200 g chocolademousse
    200 g mascarponecreme
    300 g frambozen
    1 dl vanillesaus.

    Kantkoekjes:
    170 g boter
    400 g griessuiker
    190 g bloem
    140 g sinaasappelsap
    roze pralines (te vervangen door doopsuiker gevuld met amandels)
  bereiding:
    De kantkoekjes bereiden. De boter zacht laten worden en griessuiker, sinaasappelsap en bloem toevoegen. Kleine hoopjes maken op een ingeboterde bakplaat, uitstrijken en bakken op 200°C.
Het nagerecht samenstellen. Onderaan komt een koekje, in het midden komt chocolademousse en daarrond frambozen. Terug een koekje aanbrengen. De tweede laag beleggen met mascarpone, terug een koekje aanbrengen en bestrooien met gehakte roze pralines. De vanillesaus rond de constructie uitgieten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats