laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vis in Broodkruimels
  ingrediënten:
   

  • 8 filets schol of tong
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • 1 eenlepel gehakte bieslook
  • 2 eieren,
  • 1 eetlepel olie
  • geraspte schil van een kleine citroen
  • 4 eentlepels broodkruimels
  • 1 eetlepel broodkruimels
  • peper en zout
  bereiding:
    Kluts de eieren en een ondiepe schaal. Doe er peper en zout bij. Meng dan de brood kruimels, de kruiden en de citroenschil in een andere schaal. Dep de visfilets droog met keukenpapier. Haal ze door het geklutste ei en dan door de broodkruimels tot ze met een gelijk laagje bedekt zijn. Verhit de olie in een grote koekepan. Bak de filets ongeveer 3 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn. Haal ze uit de pan en laat ze goed uitlekken op vetvrij keukenpapier. Dien de vis op met schrijfjes citroen en eventueel aardappels met sla. Je kunt ze natuurlijk ook zo, of op brood eten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats