Vegetarische römertopfschotel |
|
ingrediënten: |
|
|
1 ui
3 eieren
Blik gepelde tomaten 400 gram
blik perzikken 400 gram
halve groene paprika
sperziebonen (drie handen vol)
Peper
zout
theelepel tijm
halve theelepel nootmuskaat
halve theelepel kaneel
2 theelepel bruine suiker
2 eetlepels kikkoman
1 eetlepel kruidenazijn
Hand cashewnoten. |
|
bereiding: |
|
|
Leg de romertopf 15 minuten in kout water en voorvrewarm de over op 210 graden. Kook de eieren. Snij de ui, snuibonen, perzik en pakrika in stukjes. Doe deze in de römertopf en meng de kruiden en het blik tomaten er door heen. Maak de tomaten ook een beetje in stukjes. Leg de eieren erin en zorg dat ze bedekt zijn onder het groentemengsel.
Doe de deksel op de römertopf en zet de hem een 50 minuten in de oven. Haal hem vervolgens eruit en strooi de cashewnoten over het mensel.
Serveer het met rijst |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|