laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vegetarische römertopfschotel
  ingrediënten:
   

    1 ui
    3 eieren
    Blik gepelde tomaten 400 gram
    blik perzikken 400 gram
    halve groene paprika
    sperziebonen (drie handen vol)
    Peper
    zout
    theelepel tijm
    halve theelepel nootmuskaat
    halve theelepel kaneel
    2 theelepel bruine suiker
    2 eetlepels kikkoman
    1 eetlepel kruidenazijn
    Hand cashewnoten.
  bereiding:
    Leg de romertopf 15 minuten in kout water en voorvrewarm de over op 210 graden. Kook de eieren. Snij de ui, snuibonen, perzik en pakrika in stukjes. Doe deze in de römertopf en meng de kruiden en het blik tomaten er door heen. Maak de tomaten ook een beetje in stukjes. Leg de eieren erin en zorg dat ze bedekt zijn onder het groentemengsel.


Doe de deksel op de römertopf en zet de hem een 50 minuten in de oven. Haal hem vervolgens eruit en strooi de cashewnoten over het mensel.
Serveer het met rijst
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats