laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Cassoulet van osso buco van kalkoen
  ingrediënten:
   

    4 stukken osso buco van kalkoen
    200 gr droge witte bonen (laat ze in een kommetje water gedurende 1 nacht)
    8 tomaten
    1 soeplepel tomatenpuree
    8 dikke plakken gerookt spek
    1 takje tijm
    1 takje laurier
    1 soeplepel ketchup
    4 takjes platte peterselie
    ? l water
    ? bouillonblokje
    1 sjalot
    boter
    peper en zout
  bereiding:
    Kruid de stukken osso buco met zout en peper en bak ze in wat boter aan beide kanten mooi bruin. Snij ondertussen de sjalot fijn en snij de tomaten in grote stukken. Fruit de sjalot in wat boter en voeg er de grof gesneden tomaten, de tomatenpuree, de ketchup, de bonen, het water, de tijm de laurier en de bouillon aan toe. Laat alles sudderen. Voeg na 10 min. de osso buco en de reepjes spek aan de saus toe en laat alles gaar worden op een zacht vuurtje gedurende 45 min. Dien op in een diep bord met een takje peterselie en pasta
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats