laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Roodbaars met gedroogde tomaat en basilicum
  ingrediënten:
   
  • 4 roodbaarsfilets zonder vel
  • 1 fijgesneden sjalot
  • 4 gedroogde tomaten
  • 4 tomaten
  • 4 eetlepels geroosterde pijnboompitten
  • verse basilicum
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels witte wijnazijn
  • witte peper
  • zout
  • mosterd
  bereiding:
    - Verwarm de grill voor.
- Vet het rooster met wat olie in en leg de filets 8 - 10 minuten onder de grill.Tussentijds keren.
- Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. De verse tomaten in heel kleine blokjes.
- Maak een dressing van olijfolie, witte wijnazijn, witte peper, zout en mosterd.
- Voeg de sjalot,gedroogde tomaten, verse tomaat en pijnboompitten toe.
Verwarm de dressing tot lauw, voeg de basilicum toe en giet dit over de gegrilde roodbaars. Garneren met citroen en basilicum.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats