laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde eierdopjes
  ingrediënten:
   
  • 6 gekookte zoetwater reuzengarnalen
  • 6 gekookte langoustinestaarten
  • 100 g gepelde Noordzeegarnalen
  • 2 eetlepels zalmeitjes
  • 10 eieren
  • 1 dl melk
  • 50 g boter
  • 2 eetlepels gehakte bieslook
  • peper en zout[color=blue:63e5116389]
  • **voor de garnituur:[/color:63e5116389]
  • gefrituurd preiwit
  • verse kruiden (dille, kervel, bieslook, enz.)
  • blokjes tomaat
  • een handvol krulsla
  • enkele radijsjes
  bereiding:
    - De eieren zorgvuldig breken, de schalen wassen en laten drogen.
- De eieren in een kom mengen met het bieslook, peper en zout.
- De boter laten smelten in een pan. De eieren toevoegen en op een heel zacht vuurtje voortdurend omroeren tot een halfvaste massa.
- Het bakproces stoppen door er de melk onder te roeren.
- De eischalen vullen met wat roerei en volgens eigen fantasie afwerken met de Noordzeegarnalen, reuzengarnalen, langoustinesstaarten en zalmeitjes. Naar wens garneren en serveren in eierdopjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats