laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met Gorgonzolasaus
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:
  • 150 gram penne rigate of een andere pasta
  • 300 gram broccoli
  • 150 gram gorgonzola
  • 1 ui
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 125 ml koksroom
  • 1 theelepel tijm
  • zout en versgemalen zwarte peper
  • 3 eetlepels Parmezaanse Kaas
  bereiding:
    - Kook de pasta in circa 10 minuten beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd kleine broccoliroosjes in weinig water in circa 4 minuten beetgaar. Snijd de gorgonzola in stukjes.
- Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een sauspan en fruit de ui zachtjes aan. Pers de teen knoflook erobven uit. Voeg de koksroom, gorgonzola en tijm toe en laat de kaas al roerende smelten tot een mooie saus ontstaat.
- Warm de saus nog even door. Giet de pasta en de broccoli af. Schep de broccoli door de pasta en verdeel dit over twee diepe borden. Breng de gorgonzolasaus op smaak ,et zout, peper en tijm en schep de saus over de pasta. Strooi de Parmezaanse Kaas erover.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats