laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aspergesoep
  ingrediënten:
   
  • 1 kg verse asperges
  • 1 doosje maizena roux
  • 1-2 bouillion blokjes , of als je wilt trek je zelf een lekker bouillionneke
  • 1 flesje room
  • gemalen peterselie
  • 2-3 hard gekookte eitjes
  bereiding:
    - Kook je asperges zacht , snij de aspergekopjes eraf, dienen voor het garnituur. Mix de overige asperges in het kooknat ,voeg er de bouillion blokjes bij.
- Breng aan de kook en bind met een beetje, en naar je eigen smaak , met de roux, kruiden peper , zout ook naar smaak
- Voeg de room en de fijne peterselie toe , als laats de fijn gemaakte eitjes en de asperge punten , lekker met een stokbroodje erbij
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats