laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lamskoteletten met abrikozen
  ingrediënten:
   
  • 6 lamskoteletten (ca 60 gram per stuk)
  • 2 abrikozen (gedroogde)
  • 2 eetlepels abrikozenolie (evt. notenolie)
  • lamsvleeskruiden
  bereiding:
    - Hak de abrikozen zeer fijn tot moes. Vermeng ze met de olie en voeg naar smaak lamsvleeskruiden toe. Laat dit even op elkaar inwerken en roer regelmatig. Masseer vervolgens de lamskoteletten in met dit oliemengsel. Laat de lamskoteletten ca. 30 minuten afgedekt buiten de koelkast marineren.
- Bak de koteletten volgens de bereidingswijze bakkerellen mooi rosé.
Lekker met venkelsalade met gewelde abrikozen en walnoten en frietjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats